theroow.blogg.se

Rebecca & Wendela

Q/A

Q/A Permalink1
Hej! Jag har en liten fråga angående vad ni/du tycker om Östra Real och inriktningen (Sam Media) eftersom jag funderar på att söka dit iår. Frågan är om man samarbetar mycket med dem andra inriktningarna? Alltså om man sammarbetar t.ex sam media /sam sam och natur?
Hej! Vi har skrivit massor under fliken gymansium, där kan du läsa utförligt och även hitta en video. Men vi båda trivs bra och är nöjda med vårt val. Jag skulle inte säga att man samarbetar MYCKET med dom andra klasserna men de händer ibland. Har några exemepel, vi är blandade klasser på språken men då måste man ta kontakten själv mer, vi har visa projektveckor då vi jobbar alla klasser emellan, i trean eller tvåan så har man indivduella val då de även där är blanade klasser. Men förutom de är de inom klasserna.  
 
Vart???
På ett cafe på Odengatan, kommer inte ihåg vad de hette.
 
Åh va snygg jackan va, vart kommer den ifrån??
Mango är den ifrån. Tack!
 
 
Vad är det för dator man får på östra ?
De är den datorn som man får på alla gymnaisum som inte är privata, och den heter Dell Latitude 3330. Funkar liksom, men de är ingen macbook.
 
Vad betyder the roow har alltid undrat!!!!!!!!!
Haha! Har vi svarat på förut, men r= Rebecca w=Wendela och oo=och
 
Vilken restaurang??:)
De är en resturang som ligger ganska nära centraln som heter the meat man kan kolla på deras hemsida för mer info. Otroligt gott!
 

 
#1 - - Anonym:

vad kostade jackan?

Till top