theroow.blogg.se

Rebecca & Wendela

Wendela, q/a om östra

Gymnasievalet, Q/A Permalink0
Hej, Wendela! Jag har lite frågor om Östra Real då jag ska börja där till hösten och jag hoppas att du kan svara på dom :) Kram
Hej, har svarat på grymt mycket frågor kring östra och tror även dessa tre under kategorin gymnasievalet. Så kolla där så finns de massor om östra och såå. Men svarar endå på dina tre frågor nedan. Annars välkommen till östra och jag tror inte du kommer ångra dig! 
 
Får man ha egen dator med sig i skolan?
 Ja! Du får ta med dig datorn, men de är liksom ditt eget ansvar. Så jag skulle inte lämna den i skåpet pga av stöldrisk och sådant. Men ta med den får du absolut. Man får inte en dator av skolan idag, men dom har pratat om att de kan bli så i framtiden.
Får man ha den på lektionerna?
 
Yes! 99% av alla lektioner kan du ha dator. Du kan alltid ha med dig den, och oftast får du använde den till att anteckna om du vill de. Eller om du jobbar med ett arbete som datorer behövs till. Du kan ju alltid ha med dig den. Sedan kan du se när lektionen börjar om du måste använda den eller inte.
Finns det wi-fi?
Yes. Vi har kunnat gå till typ vaktmästaren eller något och få en kod som funkar till skolans wifi.

 
 

LÄS

Tips Permalink0
Läs Linas blogg HÄR

LINA

Wendela & Rebecca Permalink0
Idag vid elva tog vi pendeltåget till Järna för att träffa Lina. 
Efter att ha varit hemma hos henne en liten stund så gick vi till en restaurang typ där henens syster jobbade och åt lunch, vi tog båda en jättegod hamburgetallrik och god melonsallad!
Efter en god lunch så gick vi sedan tillbaka hem till Lina och bytte om till badkläder för att bada lite i hennes bubbelpool på altanen. Jättemysigt så satt vi där och försökte sola när solen kom fram och pratade och lyssnade på musik, so cozy. Sedan skjutsade hennes pappa oss till stationen så tog vi pendeln hem, jättemysig dag!
Till top