theroow.blogg.se

Rebecca & Wendela

Wendela, what to do at the beach

Wendela Permalink1
Tänkte tipsa om lite roliga saker att göra på stranden. När man är på stranden kan timmarna gå lite segt ibland tycker jag. Man kan ju alltid bada och leka i vågorna, jag är dock lite badkruka så vill gärna att de ska vara riktigt varmt i vattnet för att jag ska bada. Så förutom att bada brukar jag :
 
 •Läsa, älskar att läsa böcker! Har hittills läst ut 6 böcker och är nu inne på min 7. 
• Nytt för i år är att jag skaffat podcast appen och hittat massa roliga podar. Så laddar ner 4-5 nya varje kväll när jag har internet så jag sedan kan lyssna på stranden. 
• Beach tennis, vet inte vad de heter men man har två racket och ska slå en boll emellan sig. Här kan man också stå i vattnet och köra. Jag kanske inte är så duktig, men de är kul. hehe.
• Sova... haha! Jag brukar ligga på mage på en luftmaddras med musik i ören och sova. Väldigt skönt. Men man får inte glömma dricka vatten för annars mår man illa när man vaknar.
Ta en promenad längs strand kanten, vattnet reflekterar solen så du blir mycket brunare om du är i/vid vattnet. Dessutom kan solen träffa dig från alla sidor så du blir brun både på framsida och baksida.
• Ta fina foton men var försiktig med kamera pga av sanden och såååå.
 
 
 
 
Till top